Velkommen til Charlottenlund

Høreapparatbehandling

JØRN & ERNA HJORTING

Jørn og Erna Hjorting

-med nye høreapparater fra Charlottenlund Privathospital

“Lige fra første øjeblik har vi følt os trygge og i godt selskab på Charlottenlund Privathospital og Øre-næse-halsklinik, hvor kompetente og venlige mennesker har taget sig af os på bedste vis.

Vores høreapparater fungerer perfekt og har i høj grad gjort tilværelsen nemmere.

Skulle vi give høreklinikken karakter på en skala fra 1 til 10, ville det blive et flot 10-tal, men vi foretrækker nu den gode gamle topkarakter: UG med kryds og slange. Det er, hvad denne klinik har fortjent”

Jørn Hjorting og Erna Hjorting, november 2020

På Charlottenlund Privathospital tilbydes De høreapparatbehandling med de bedste danske og internationale mærker af høreapparater – i smukke og fredelige rammer med udsigt over Charlottenlund Skov mod Øresund.

Høreapparatklinikken er beliggende sammen med speciallæge Jacob Fiskers offentlige sygesikringsklinik –

så der er derfor altid en speciallæge tilstede når De besøger os.

Vi har altid et stort lager hjemme af Widex, Sivantos og Oticon høreapparater – vore priser er lave og vores mål er altid at give den bedste og billigste behandling til alle.

Vi sikrer os altid at vore kunder får de bedste aktuelle kampagnetilbud fra producenterne – og har mange års erfaring med rådgivning valg og undersøgelse forud for høreapparatbehandling,

der (kun hos Charlottenlund Privathospital) foretages af universitetsuddannet Audiolog samt speciallæge i øre- næse og halssygdomme.

Prisen inkluderer høreprøve, forundersøgelse, et sæt høreapparater, tilpasning, 2 måneders prøveperiode, udvidet garanti og gratis justering en gang om året i 4 år.

I finder yderligere informationer om de respektive høreapparater via følgende links:

Widex

Signia

TILSKUDSREGLER

De kan frit vælge mellem tre forskellige muligheder for behandling: De kan vælge gratis behandling på et offentligt sygehus, De kan vælge behandling i den såkaldte puljeording, som nogle speciallæger tilbyder, eller De kan vælge behandling i privat klinik med offentligt tilskud.

HØREAPPARATBEHANDLING PÅ OFFENTLIGT HOSPITAL

Speciallægen kan henvise Dem til et offentligt sygehus med henblik på behandling. På hospitalet (Hillerød Hospital eller Bispebjerg Hospital) vil De blive indkaldt men der må påregnes ventetid. Apparaterne er til låns og behandlingen er således gratis, men giver ikke mulighed for behandling med de allerbedste høreapparater.

HØREAPPARATBEHANDLING I PULJEORDNING

Hos nogle speciallæger tilbydes behandling i såkaldt puljeordning. Dette betyder at De vil kunne få udleveret et gratis offentligt høreapparat, på nøjagtig samme vilkår som ovenfor beskrevet, blot foregår behandlingen i en speciallægeklinik og ikke på hospitalet. Der er strenge krav til hørelsen og skelneevnen som skal være opfyldt for at De kan tilbydes behandling i puljeordning. Dette tilbydes derfor ikke i Øre-næse-halsklinikken v. speciallæge Jacob Fisker eller i Charlottenlund Privathospital.

PRIVAT HØREAPPARABEHANDLING MED OFFENTLIGT TILSKUD

I Charlottenlund Privathospital kan De købe høreapparater med offentligt tilskud. Offentligt tilskud gives såfremt det er første gang De skal have høreapparater eller såfremt det er mere end 4 å siden De sidst har fået høreapparater*. Det offentlige tilskud udgør aktuelt 6.502 kr. v. behandling med to høreapparater.

For yderligere oplysninger videre tilskudsregler henviser vi til sundhedsstyrelsen hjemmeside samt til nedenstående pjece

Sundhedsstyrelsen
Pjece hoeretab

ADGANG FOR GANGBESVÆREDE

Der er adgang til høreklinikken i Charlottenlund Privathospital uden at skulle op ad trapper.

Når De står på hjørnet af Jægersborg Alle og Fredensvej (lige ved hjørnet af Meny).

– følger de fortovet ned langs Meny, mod Pakke-Posten, hvor de finder bagindgangen til Charlottenlund Privathospital, hvorfra en elevator fører dem op på 3. sal.

Force tech
Ikas
Patientsikkerhed