Privat høreapparats behandling med offentligt tilskud

høreapparat

I høreklinikken forhandler og lagerfører vi de førende mærker og kan tilbyde specielt lave priser på udvalgte høreapparater fra bl.a.:

  • Widex
  • Siemens (Sivantos)
  • Oticon
  • Bernafon.

Alle patienter undersøges inden køb af høreapparat af både

speciallæge og universitetsuddannet audiologopæd.

Dette er Deres garanti for højeste faglige niveau og samtidig ligger vore priser under de kendte “hørekæder” ligesom De hos os altid får 4 års fuld forsikring med i prisen – en service som De andre steder typisk betaler flere tusinde kroner ekstra for.

Alle behandlinger foretages i de nye flotte lokaler i det nye eksklusive Charlottenlund Privathospital i hjertet af Charlottenlund. Vi har naturligvis elevator og ligger tæt på offentlig parkering og transport.

HUSK:

Høreapparatbehandling starter hos Deres ørelæge og ikke i en butik.

Kun sådan får De en korrekt faglig vurdering.

Prisen inkluderer høreprøve, forundersøgelse, et sæt høreapparater, tilpasning, 2 måneders prøveperiode, udvidet garanti og gratis justering en gang om året i 4 år. (skal være lige under priserne og nemt at læse.

 

I finder yderligere informationer om de respektive høreapparater via følgende links (måske, kunne man putte en mini logo af de respektive mærker?):

 

https://www.widex.dk/da-dk/hearing-aids

https://www.signia-hearing.dk/hoere-apparater/

https://www.bernafon.dk/hearing-aid-users/hearing-aids/viron

https://www.oticon.dk/hearing-aid-users/hearing-aids/products/all

Om apparaterne:

Ved at købe Deres høreapparater af Deres speciallæge med offentligt tilskud, har De muligheden for at få De bedste apparater på markedet, som det ikke er muligt at modtage behandling med i det offentlige, dvs. hverken i den såkaldte “puljeordning” eller ved behandling på sygehusenes audiologiske klinikker.

Dette drejer sig bl.a. om Oticons OPN S, Sivantos/Signia Styletto, Widex Moment 440 (nye Widex topmodel  fra maj 2020) mfl. Vi forhandler og lagerfører alle de førende modeller som De således kan få udleveret ganske uden ventetid – i mange tilfælde endda samme dag som De bestiller tid.

Tilskudsregler, medlemskab af “danmark” samt mulighed for tilskud med såkaldt “helbredstillæg”

TILSKUDSREGLER

 

De kan frit vælge mellem tre forskellige muligheder for behandling: De kan vælge gratis behandling på et offentligt sygehus, De kan vælge behandling i den såkaldte puljeording, som nogle speciallæger tilbyder, eller De kan vælge behandling i privat klinik med offentligt tilskud.

HØREAPPARATBEHANDLING PÅ OFFENTLIGT HOSPITAL  

Speciallægen kan henvise Dem til et offentligt sygehus med henblik på behandling. På hospitalet (Hillerød Hospital eller Bispebjerg Hospital) vil De blive indkaldt men der må påregnes ventetid. Apparaterne er til låns og behandlingen er således gratis, men giver ikke mulighed for behandling med de allerbedste høreapparater.

HØREAPPARATBEHANDLING I PULJEORDNING

Hos nogle speciallæger tilbydes behandling i såkaldt puljeordning. Dette betyder at De vil kunne få udleveret et gratis offentligt høreapparat, på nøjagtig samme vilkår som ovenfor beskrevet, blot foregår behandlingen i en speciallægeklinik og ikke på hospitalet. Der er strenge krav til hørelsen og skelneevnen som skal være opfyldt for at De kan tilbydes behandling i puljeordning. Dette tilbydes derfor ikke i Øre-næse-halsklinikken v. speciallæge Jacob Fisker eller i Charlottenlund Privathospital.

PRIVAT HØREAPPARABEHANDLING MED OFFENTLIGT TILSKUD             

I Charlottenlund Privathospital kan De købe høreapparater med offentligt tilskud. Offentligt tilskud gives såfremt det er første gang De skal have høreapparater eller såfremt det er mere end 4 å siden De sidst har fået høreapparater*. Det offentlige tilskud udgør aktuelt 6.502 kr. v. behandling med to høreapparater.

For yderligere oplysninger videre tilskudsregler henviser vi til sundhedsstyrelsen hjemmeside samt til nedenstående pjece

https://www.sst.dk/da/opgaver/patientforloeb-og-kvalitet/rettigheder/hoereapparatbehandling

der 86.000 kr.

Sådan får De nyt høreapparat !

Såfremt De ønsker høreapparat og gerne vil høre nærmere om mulighederne for privat eller offentlig behandling i klinikken

eller ønsker henvisning til behandling eller fornyelse på en audiologisk afdeling, bedes De bestille tid til undersøgelse og høreprøve.