Øre-næse-halsklinik i Charlottenlund

Offentlig sygesikringsklinik for øre-næse og halssygdomme.

44981921 telefonisk tidsbestilling
online tidsbestilling

Øre-næse-halsklinikken

Jægersborg Allé

v. speciallæge Jacob Fisker

Vores Øre-næse-halsklinik i Charlottenlund er centralt beliggende på Jægersborg Allé, med udsigt over skoven og Øresund, et stenkast fra Charlottenlund station med gode adgangsforhold og parkeringsmuligheder – i 600 m2 lyse og nyistandsatte lokaler.

Den offentlige sygesikringsklinik deler lokaler med Charlottenlund Privathospital. I den offentlige sygesikringsklinik kan De bestille tider med gule sygesikringskort.

Privathospitalet behandler forsikringspatienter, private patienter og ventelistepatienter fra det offentlige.

Såvel sygesikringsklinikken som privathospitalet tilbyder alle øre-næse-halskirurgiske undersøgelser, behandlinger og operationer og der er ingen sammenblanding af offentlige og private patienter, hvorfor De aldrig venter længere på en tid, selvom De ikke har en sundhedsforsikring !

Vi har et moderne telefonsystem med kø-funktion og tast-selvmuligheder, således at De aldrig møder en optaget-tone, ligesom De selv kan bestille tid på hjemmesiden.

Dagen før Deres besøg, modtager De automatisk en SMS med påmindelse om Deres aftale.

Når De har bestilt en tid, har De ligeledes mulighed for at udfylde spørgeskema omkring Deres henvendelse på klinikkens hjemmeside, hvorved klinikkens personale ved præcis hvad Deres henvendelse drejer sig om, allerede inde De er mødt.

Og så har vi operationsdag hver uge – der er derfor ikke ventetid på en operation !

BØRN I KLINIKKEN

Vi prioriterer børn og børnefamilier højt. Klinikken har derfor puslebord med bleer mv. til skift af de små. Af hensyn til øvrige patienter har vi valgt ikke at have et “legehjørne”  – men i stedet børnebøger som forældre kan læse for deres børn.

Børn skal afklædes flyverdragter og støvler inden adgang til konsultationen. Barnevogne bedes venligst parkeret i gangen udenfor klinikkens venteværelse og må ikke medbringes inde i klinikken. Vi reserverer ydertider til børnefamilier af hensyn til aflevering og afhentning i institution

HANDICAPADGANG

De bedes i forbindelse med tidsbestillingen informere personalet, såfremt De ønsker at medbringe kørestol.
OBS: Medbringer De el-scootere til udendørsbrug for gangbesværede, må disse ikke bringes ind i klinikken, men skal efterlades på gangen.

INFO OM LUKKEDAGE OG BRUG AF VIKARER:

PÅ LUKKEDAGE HENVISER VI TIL ØVRIGE ØRE-NÆSE-HALSLÆGER I REGION HOVEDSTADEN SOM KAN FINDES PÅ WWW.SUNDHED.DK 

Klinikken bruger vikarer i forbindelse med ferie, kursus og sygdom. De vil altid blive informeret om dette via opslag i venteværelset. Alle vikarer er færdiguddannede speciallæger og arbejder til daglig som enten overlæger eller afdelingslæger på sygehus.

På gensyn i vores Øre-næse-halsklinik i Charlottenlund!

Force tech
Ikas
Patientsikkerhed