Charlottenlund Privathospital er centralt beliggende på Jægersborg Allé, et stenkast fra Charlottenlund station med gode adgangsforhold og parkeringsmuligheder og er indrettet i 600 m2 lyse og nyistandsatte lokaler.

 

Charlottenlund Privathospital er et selvstændigt privathospital for øre-næse-halssygdomme for patienter som ønsker at undgå ventetid i det offentlige system, som enten privatbetalere eller igennem en privat / arbejdsgiverbetalt sundhedsforsikring.

 

Klinikken tilbyder alle øre-næse-halskirurgiske undersøgelser, behandlinger og operationer, herunder også undersøgelse og behandling af svimmelhed, søvnapnø og allergi samt alle former for medicinsk og kirurgisk behandling indenfor specialet

– herunder både spytkirtelkirurgi (parotis, submandibularis), avanceret bihulekirurgi (CAS-FESS) og struma- (thyreoidea-) kirurgi.

 

Vi har et moderne telefonsystem med kø-funktion og tast-selvmuligheder, således at De aldrig møder en optaget-tone, ligesom De selv kan bestille tid på hjemmesiden.

 

Dagen før Deres besøg, modtager De automatisk en SMS med påmindelse om Deres aftale.

 

Når De har bestilt en tid, har De ligeledes mulighed for at udfylde spørgeskema omkring Deres henvendelse på klinikkens hjemmeside, hvorved klinikkens personale ved præcis hvad Deres henvendelse drejer sig om, allerede inde De er mødt.

 

Som privat- eller forsikringspatient er der hverken ventetid på undersøgelse, behandlinger eller operationer

Force tech
Ikas
Patientsikkerhed