Privat høreapparatbehandling med offentligt tilskud !

I høreklinikken forhandler og lagerfører vi de førende mærker og kan tilbyde specielt lave priser på udvalgte apparater fra bl.a.:

  • Widex
  • Siemens (Sivantos)
  • Oticon
  • Bernafon.

Alle patienter undersøges inden køb af høreapparat af både

speciallæge og universitetsuddannet audiologopæd.

Dette er Deres garanti for højeste faglige niveau og samtidig ligger vore priser under de kendte “hørekæder” ligesom De hos os altid får 4 års fuld forsikring med i prisen – en service som De andre steder typisk betaler flere tusinde kroner ekstra for.

Alle behandlinger foretages i de nye flotte lokaler i det nye eksklusive Charlottenlund Privathospital i hjertet af Charlottenlund. Vi har naturligvis elevator og ligger tæt på offentlig parkering og transport.

HUSK:

Høreapparatbehandling starter hos Deres ørelæge og ikke i en butik.

Kun sådan får De en korrekt faglig vurdering.

Om apparaterne:

Ved at købe Deres høreapparat af Deres speciallæge med offentligt tilskud, har De muligheden for at få De bedste apparater på markedet, som det ikke er muligt at modtage behandling med i det offentlige, dvs. hverken i den såkaldte “puljeordning” eller ved behandling på sygehusenes audiologiske klinikker.

Dette drejer sig bl.a. om Oticons OPN S, Sivantos/Signia Styletto, Widex Moment 440 (nye Widex topmodel  fra maj 2020) mfl. Vi forhandler og lagerfører alle de førende modeller som De således kan få udleveret ganske uden ventetid – i mange tilfælde endda samme dag som De bestiller tid.

Tilskudsregler, medlemskab af “danmark” samt mulighed for tilskud med såkaldt “helbredstillæg”

TILSKUDSREGLER

 

Såfremt en speciallæge har vurderet at De skal have høreapparater, kan De frit vælge mellem tre forskellige muligheder for behandling: De kan vælge gratis behandling på et offentligt sygehus, De kan vælge behandling i den såkaldte puljeording, som nogle speciallæger tilbyder, eller De kan vælge behandling i privat klinik med offentligt tilskud.

HØREAPPARATBEHANDLING PÅ OFFENTLIGT HOSPITAL  

Speciallægen kan henvise Dem til et offentligt sygehus med henblik på behandling. På hospitalet (Hillerød Hospital eller Bispebjerg Hospital) vil De blive indkaldt med ca. 52 uger ventetid. Apparaterne er til låns og behandlingen er således gratis, men giver ikke mulighed for behandling med de allerbedste høreapparater.

HØREAPPARATBEHANDLING I PULJEORDNING

Hos nogle speciallæger tilbydes behandling i såkaldt puljeordning. Dette betyder at De vil kunne få udleveret et gratis offentligt høreapparat, på nøjagtig samme vilkår som ovenfor beskrevet, blot foregår behandlingen i en speciallægeklinik og ikke på hospitalet. Der er krav til hørelsen og skelneevnen som skal være opfyldt for at De kan tilbydes behandling i puljeordning.

I puljeordningen kan der udleveres fornuftige og gode høreapparater, mens der ikke er mulighed for behandling med de bedste apparater på markedet, som f. eks. topmodellerne fra Sivantos , Widex, Oticon, m. fl.

Charlottenlund Privathospital og Øre-næse-halsklinik har derfor valgt ikke at tilbyde udlevering af høreapparater i puljeordning.

PRIVAT HØREAPPARABEHANDLING MED OFFENTLIGT TILSKUD   

Charlottenlund Privathospital og Øre-næse-halsklinik kan De i stedet købe høreapparater med offentligt tilskud. Offentligt tilskud gives såfremt det er første gang De skal have høreapparater eller såfremt det er mere end 4 å siden De sidst har fået høreapparater*. Det offentlige tilskud udgør aktuelt 6.502 kr. v. behandling med to høreapparater.

SYGEFORSIKRINGEN “DANMARK”

Medlemmer af “Danmark” kan få op til 3000 kr. i tilskud (medlemmer i gruppe 1 og 2. Medlemmer i gruppe 5 kan få op til 2000 kr. i tilskud.

HELBREDSTILLÆG

Har De fået bevilget et såkaldt helbredstillæg Kan De få op til 85% tilskud til Deres egenbetaling af kommunen. Pensionister samt førtidspensionister kan søge om dette via kommunen**

____________________

* Der kan undtagelsesvis dispenseres for dette hvis apparater er blevet stjålet, beskadiget under brand, uheld eller lignende.

** De man være berettiget til helbredstillæg, såfremt Deres formue er under 86.000 kr.

Sådan får De nyt høreapparat !

Såfremt De ønsker høreapparat og gerne vil høre nærmere om mulighederne for privat eller offentlig behandling i klinikken eller ønsker henvisning til behandling eller fornyelse på en audiologisk afdeling, bedes De bestille tid til undersøgelse og høreprøve.