Icon

Nedenfor kan du se de ansatte i klinikken

JACOB FISKER
JACOB FISKERSpeciallæge i øre-næse-halssygdomme & hoved-halskirurgi samt indehaver Charlottenlund Privathospital og Øre-næse-halsklinik
Uddannet fra Rigshospitalet & Gentofte Hospital med speciel interesse indenfor næse-bihulekirurgi, samt svimmelhed og hørelse. Jacob er medlem af Dansk Rhinologisk Selskab, Dansk Selskab for Vestibulogi samt Dansk Medicinsk Audiologisk Selskab. Jacob har sideuddannelse i onkologi (behandling af kræftsygdomme). Tidligere aktiv i bl.a. forsvarets redningstjeneste, SOS- international og har mange års bred erfaring som læge fra lægevagten i Region Sjælland. Jacob startede Øre-næse-halsklinikken i Bagsværd i 2014 som pr. 1. december 2019 flyttede til Jægersborg Alle 4 i nye og større lokaler pga stor patienttilgang.
MAJA
MAJASygeplejerske i Charlottenlund Privathospital og ansvarlig for allergiudredning og behandling, immunterapi (allergivaccination), drænkontroller, søvn-undersøgelser og meget mere.
Maja har arbejdet 10 år på øre-næse-halsambulatoriet på Rigshospitalet som sygeplejerske. Startede i 2014 som sygeplejerske i Øre-næse-halsklinikken i Bagsværd sammen med Jacob Fisker. Har stor erfaring og viden indenfor specialet og arbejdet sammen med Jacob Fisker i over 10 år. Maja deltager løbende i kurser og undervisning i bla. audiologi og deltager i svimmelhedsdiagnostik og behandling i klinikken og foretager desuden undersøgelser for snorken og søvnapnø, allergiudredning og vaccination, kontroller af dræn og meget andet i klinikken.
JESPER BALLESpeciallæge i øre-næse-halssygdomme & hoved-halskirurgi
Jesper er uddannet læge fra Københavns Universitet og er speciallæge fra Rigshospitalet og Gentofte Sygehus.
Jesper ser privatpatienter samt patienter med sundhedsforsikring, som kan bestille tid til undersøgelse og behandling uden ventetid.
Jesper foretager alle former for undersøgelse og udredning og har over årene opbygget en meget stor erfaring specielt indenfor lidelser i og omkring stemmebåndene, struben og svælget (laryngologi) og er medlem af Dansk Laryngologisk selskab.
ANDRÉ MIRANSpeciallæge i anæstesiologi i Charlottenlund Privathospital og Øre-næse-halsklinik
André er tidligere overlæge på Herlev Hospital og er nu fuldtidsbeskæftiget som privatpraktiserende narkoselæge og driver desuden egen smerteklinik. André bedøver Charlottenlund Privathospital og Øre-næse-halsklinik samt for en række andre klinikker. André har opbygget en meget stor ekspertise indenfor bedøvelse af børn og voksne til netop de operationer som foretages i klinikken. I klinikken bedøves både med maske og gas til korte indgreb som drænanlæggelse, men også med såkaldt intravenøs anæstesi til alle længerevarende operationer. Klinikken råder over det mest moderne overvågningsudstyr og respirator til de større operationer.
Kåre HåkanssonSpeciallæge, ph.d. i øre-næse-halssygdomme & hoved-halskirurgi
Kåre er uddannet læge fra Københavns Universitet og er speciallæge fra Rigshospitalet hvorfra Kåres ph.d. i næse-bihulesygdomme også er udgået.
Kåre ser privatpatienter samt patienter med sundhedsforsikring, som kan bestille tid til undersøgelse og behandling uden ventetid og Kåre fungerer desuden som vikar i forbindelse med ferie, kursus og sygdom.
Marianne Damgaard PedersenCand. mag. i audiologopædi og høreapparatspecialist.
Marianne har stor erfaring i tilpasning af høreapparater fra sit tidligere arbejde i både offentlig puljeklinik samt i privat høreapparatklinik og er klinikkens høreapparatspecialist.
Marianne er uddannet fra Københavns Universitet og har været ansat i klinikken i en årrække og arbejdet med høreapparater siden sin studietid.
Erika BélardIndehaver, speciallæge i medicinsk gastroenterologi og hepatologi (mave-tarmsygdomme og leversygdomme)
Erika varetager daglig drift af privathospitalet og er gift med speciallæge Jacob Fisker
Søren FoghsgaardOverlæge i ørekirurgi
Søren er overlæge i ørekirurgi på Gentofte Hospital og Rigshospitalet, hvor Søren til daglig arbejder som ørekirurg. Søren foretager alle former for ørekirurgi og har mange års erfaring indenfor lukning af huller i trommehinder, fjernelse af kolesteatomer, mastoidektomi, cochlear implant mm..
Steen Nepper-ChristensenOverlæge i halskirurgi og bihulekirurgi
Steen er uddannet på Rigshospitalet og har de sidste 5 år arbejdet som overlæge i hoved-halskirurgi og næse-bihulekirurgi på Hillerød Hospital. Steen foretager primært større næse-bihulekirurgiske operationer – og ligesom på de større sygehuse, benytter Steen såkaldt CAS-FESS udstyr til alle operationer på Charlottenlund Privathospital. Charlottenlund Privathospital investerede i 2019 i helt nyt CAS-FESS udstyr og tilbyder næse-bihulekirurgi på samme niveau som de førende hospitaler i Danmark.
Irene WesselOverlæge, ph.d. i halskirurgi
Irene arbejder til daglig som overlæge og halskirurg på Rigshospitalet hvor hun, som ansvarlig for hele den hoved-halskirurgiske søjle, foretager mange af de store og yderst komplicerede canceroperationer, som til daglig foretages på Rigshospitalet.
Ved siden af dette, deltager Irene både i undervisning og oplæring af speciallæger, reservelæger og medicinstuderende har deltaget aktivt i udfærdigelse af nationale retningslinjer for behandling af hoved-hals kræft i Danish Head and Neck Cancer Group (DAHANCA) samt udfærdigelsen af Sundhedsstyrelsens pakkeforløb for hoved-halskræft.
Vi er både stolte og glade over at Irene har valgt at stille sin store kirurgiske kompetence og erfaring til rådighed for patienterne på Charlottenlund Privathospital, hvor Irene foretager større halskirurgiske operationer, som f.eks. fjernelse af skjoldbruskkirtel (thyreoidea / struma) samt fjernelse af ørespytkirtler (parotis) mv.

Studenter-medhjælpere

Klinikken har et antal studentermedhjælpere ansat som bl.a. foretager høreprøver og hjælper til i klinikken på operationsdage. Alle studentermedhjælpere er oplært i klinikken og læser til daglig på Københavns Universitet.

CarolineMedicinstuderende
Caroline læser medicin på Københavns Universitet og arbejder som operations-assistent i klinikken på operationsdage.
IdaMedicinstuderende
Ida læser medicin på Københavns Universitet til daglig og arbejder som operations-assistent i klinikken på operationsdage. Caroline foretager i øreskylning af patienter med ørevoks – en service De kan booke tid til direkte på klinikkens hjemmeside.
KAREN JOHANNEAudiologopædi-studerende
Karen Johanne læser audiologopædi på Københavns Universitet og arbejder primært med at foretage høreprøver og som klinikassistent.
MIEAudiologopædi-studerende
Mie læser audiologopædi på Københavns Universitet og arbejder primært med at foretage høreprøver og som klinikassistent .
SOFIEAudiologopædi-studerende
Sofie læser audiologopædi på Københavns Universitet og arbejder primært med at foretage høreprøver og som klinikassistent .
CharlotteAudiologopædi-studerende
Charlotte læser audiologopædi på Københavns Universitet og arbejder primært med at foretage høreprøver og som klinikassistent .