Charlottenlund Privathospital

Næse-bihulekirurgi

Charlottenlund Privathospital tilbyder alle operationer indenfor næse-bihulekirurgi – dog ikke kosmetiske indgreb.

Nedenfor finder De information om nogle af de mest almindelige næse-bihulekirurgiske operationer.

Alle operationer udføres af førende kirurger indenfor hvert deres område, således at De altid er sikker på at blive behandlet efter bedste nationale og internationale standard.

KRONISK BIHULEBETÆNDELSE - KIKKERTOPERATION

Vend for at læse mere om operation for kronisk bihulebetændelse

CAS-FESS

Kikkertoperation af bihuler foretages i fuld bedøvelse gennem næseborene. Charlottenlund Privathospital råder over avanceret udstyr til 3D computernavigation (såkaldt CAS-FESS udstyr). Med det nyeste navigationsudstyr er du sikker på at operationen går som den skal og at du får det bedste resultat som er muligt. Operationerne foretages udelukkende af læger med subspecialisering indenfor næse-bihulesygdomme.

NÆSEPOLYPPER - KIKKERTOPERATION

Vend for at læse mere om operation for næsepolypper

CAS-FESS

Kikkertoperation af bihuler foretages med fjernelse af polypper foretages i fuld bedøvelse gennem næseborene. Charlottenlund Privathospital råder over avanceret udstyr til 3D computernavigation (såkaldt CAS-FESS udstyr). Med det nyeste navigationsudstyr er du sikker på at operationen går som den skal og at du får det bedste resultat som er muligt. Operationerne foretages udelukkende af læger med subspecialisering indenfor næse-bihulesygdomme.

OPERATION AF SKÆV NÆSESKILLEVÆG

Vend for at læse mere om operation af skæv næseskillevæg

septumplasik

Såfremt næseskillevæggen er skæv og dette medfører uens luftpassage gennem næsen, kan en operation komme på tale. Nogle patienter er voldsomt generet af uens luftpassage gennem de to sider, mens andre ikke bemærker dette. Nedsat luftpassage kan i sig selv være generende, men også medføre snorken, samt skorpedannelse i næsen grundet den ændrede luftstrømning igennem næsen. Operationen foretages kun på udvoksede voksne (typisk fra 18-års alderen) og foretages i fuld bedøvelse. Operationen varer en times tid. Efter operationen skal du være sygemeldt i 7-10 dage.

OPERATION AF HYPPIG NÆSEBLØDNING

Vend for at læse mere om operation grundet hyppig næseblødning

EIPISTAXIS / DIATERMI

Små blodkar i næsen kan give hyppig næseblødning. I nogle tilfælde er blødningen flere gange om ugen og kraftig. Disse tilfælde kan behandles i fuld bedøvelse (mindre børn) eller i lokalbedøvelse (børn ældre end ca. 13 år).

ANÆSTESISKEMA (mindre operationer)

Tryk for at downloade anæstesiskema

Anæstesi-skema som skal medbringes på operationsdagen i udfyldt tilstand og afleveres til anæstesilægen.

Dette skema er til brug ved mindre operationer som f.eks. anlæggelse af dræn i trommehinden, fjernelse af børnepolypper, reduktion af mandler og behandling af næseblod i fuld bedøvelse. For større operationer vælg venligst “stort anæstesi-skema”

Tryk på her for at downloade anæstesiskema !

ANÆSTESISKEMA (større operationer)

Tryk for at downloade anæstesiskema

Anæstesi-skema som skal medbringes på operationsdagen i udfyldt tilstand og afleveres til anæstesilægen.

Dette skema er til brug ved større operationer i fuld bedøvelse som f.eks. total fjernelse af mandler, korrektion af næseskillevæg, lukning af huller i trommehinden, kikkertkirurgi af bihuler mv. For mindre operationer som f.eks. anlæggelse af dræn mv. vælg da venligst “lille anæstesi-skema”

Tryk på her for at downloade anæstesiskema !