Øre-næse-halsklinik i Charlottenlund

Offentlig sygesikringsklinik for øre-næse og halssygdomme.

44981921 telefonisk tidsbestilling
online tidsbestilling

Øre-næse-halskliniken i Charlottenlund er centralt beliggende på Jægersborg Allé, med udsigt over skoven og Øresund, et stenkast fra Charlottenlund station med gode adgangsforhold og parkeringsmuligheder – i 600 m2 lyse og nyistandsatte lokaler.

I den offentlige sygesikringsklinik kan De bestille tider med det gule sygesikringskort.

Sygesikringsklinikken tilbyder alle øre-næse-halskirurgiske undersøgelser, behandlinger og operationer og der er ingen sammenblanding af offentlige og private patienter, hvorfor De aldrig venter længere på en tid, selvom De ikke har en sundhedsforsikring !

Vi prioriterer børn og børnefamilier højt. Klinikken har derfor puslebord med bleer mv. til skift af de små. Af hensyn til øvrige patienter har vi valgt ikke at have et “legehjørne”  – men i stedet børnebøger som forældre kan læse for deres børn.

Børn skal afklædes flyverdragter og støvler inden adgang til konsultationen. Barnevogne bedes venligst parkeret i gangen udenfor klinikkens venteværelse og må ikke medbringes inde i klinikken. Vi reserverer ydertider til børnefamilier af hensyn til aflevering og afhentning i institution

De bedes i forbindelse med tidsbestillingen informere personalet, såfremt De ønsker at medbringe kørestol.
OBS: Medbringer De el-scootere til udendørsbrug for gangbesværede, må disse ikke bringes ind i klinikken, men skal efterlades udenfor.

På lukkedage henvises der venligst til de øvrige øre-næse-halslæger i Region Hovedstaden, som De finder på www.sundhed.dk

Force tech
Ikas
Patientsikkerhed