Læge Icon

LÆGER

JACOB FISKERSpeciallæge i øre-næse-halssygdomme & hoved-halskirurgi samt indehaver Charlottenlund Privathospital og Øre-næse-halsklinik
Uddannet fra Rigshospitalet & Gentofte Hospital med speciel interesse indenfor næse-bihulekirurgi. Jacob er medlem af Dansk Rhinologisk Selskab, Dansk Selskab for Vestibulogi samt Dansk Medicinsk Audiologisk Selskab. Jacob har sideuddannelse i onkologi (behandling af kræftsygdomme) og har tidligere været aktiv i bl.a. forsvarets redningstjeneste, SOS- international, samt lægevagten i Region Sjælland.

Jacob fungerer som klinikchef og ser primært klinikkens sygesikringspatienter, men deltager også i undersøgelse og behandling af forsikringspatienter.

Erika BélardAdministrerende overlæge og indehaver af Charlottenlund Privathospital
Erika er speciallæge i medicinsk gastroenterologi samt hepatologi samt indehaver af Charlottenlund Privathospital. Erika varetager daglig ledelse og drift af privathospitalet og er gift med speciallæge Jacob Fisker.
JESPER BALLEOverlæge i øre-næse-halssygdomme & hoved-halskirurgi
Jesper er uddannet læge fra Københavns Universitet og er speciallæge fra Rigshospitalet og Gentofte Sygehus.
Jesper ser privatpatienter samt patienter med sundhedsforsikring, som kan bestille tid til undersøgelse og behandling uden ventetid og fungerer som fast vikar i sygesikringsklinikken under ferie, kurser og sygdom.
Jesper foretager alle former for undersøgelse og udredning og har over årene opbygget en meget stor erfaring specielt indenfor lidelser i og omkring stemmebåndene, struben og svælget (laryngologi) og er medlem af Dansk Laryngologisk selskab.
KÅRE HÅKANSSONOverlæge i øre-næse-halssygdomme & hoved-halskirurgi samt næse-bihulekirurgi
Kåre er uddannet læge fra Københavns Universitet og er speciallæge fra Rigshospitalet hvorfra Kåres ph.d. i næse-bihulesygdomme også er udgået.
Kåre ser privatpatienter samt patienter med sundhedsforsikring, som kan bestille tid til undersøgelse og behandling uden ventetid. Kåre er en erfaren næse-bihulekirurg, men foretager også alle de klassiske øre-næse-halskirurgiske indgreb.
ANDRÉ MIRANSpeciallæge i anæstesiologi
Overlæge André Miran både narkoselæge fast tilknyttet Charlottenlund Privathospital men driver også sin egen smerteklinik.
André har opbygget en meget stor ekspertise indenfor bedøvelse af børn under 2 år og har desuden en meget stor erfaring med anæstesi til de meget store operationer som foretages på Charlottenlund Privathospital
PERNILLE FOOKEN JENSENSpeciallæge i øre-næse-halssygdomme og hoved-halskirurgi
Pernille har mere end 10 års erfaring som læge og er uddannet fra Københavns Universitet med speciallægeuddannelse fra bl.a. Rigshospitalet, Hillerød og Køge. Pernille udfører samtlige klassiske øre-næse-halsundersøgelser og operationer og har en stor erfaring indenfor ultralydsscanning af halsen.
TEIT MANTONISpeciallæge i anæstesiologi
Overlæge Teit Mantoni er speciallæge i anæstesiologi med mere end 10 års erfaring. Teit har bl.a. arbejdet på Gentofte, Rigshospitalet, Bispebjerg, Herlev samt på flere privathospitaler i København og i udlandet.
Søren Foghsgaard
SØREN FOGHSGAARDOverlæge i ørekirurgi
Søren er overlæge i ørekirurgi på Gentofte Hospital og Rigshospitalet, hvor Søren til daglig arbejder som ørekirurg. Søren foretager alle former for ørekirurgi på både voksne og børn og har mange års erfaring indenfor lukning af huller i trommehinder, fjernelse af kolesteatomer, mastoidektomi, cochlear implant (CI) mm.
Steen Nepper-Christensen
STEEN NEPPER-CHRISTENSENOverlæge i halskirurgi og bihulekirurgi
Steen er uddannet på Rigshospitalet og har de sidste mange år arbejdet som overlæge i hoved-halskirurgi og næse-bihulekirurgi på Hillerød Hospital.
Steen foretager primært større næse-bihulekirurgiske operationer – og ligesom på de større sygehuse, benytter Steen såkaldt CAS-FESS udstyr til alle operationer på Charlottenlund Privathospital.
Charlottenlund Privathospital investerede i 2019 i helt nyt CAS-FESS udstyr og tilbyder næse-bihulekirurgi på samme niveau som de førende hospitaler i Danmark.
IRENE WESSELOverlæge, ph.d. i halskirurgi
Irene arbejder til daglig som overlæge og halskirurg på Rigshospitalet hvor hun, som ansvarlig for hele den hoved-halskirurgiske søjle, foretager mange af de store og yderst komplicerede canceroperationer, som til daglig foretages på Rigshospitalet.
Ved siden af dette, deltager Irene både i undervisning og oplæring af speciallæger, reservelæger og medicinstuderende har deltaget aktivt i udfærdigelse af nationale retningslinjer for behandling af hoved-hals kræft i Danish Head and Neck Cancer Group (DAHANCA) samt udfærdigelsen af Sundhedsstyrelsens pakkeforløb for hoved-halskræft.
Vi er både stolte og glade over at Irene har valgt at stille sin store kirurgiske kompetence og erfaring til rådighed for patienterne på Charlottenlund Privathospital, hvor Irene foretager større halskirurgiske operationer, som f.eks. fjernelse af skjoldbruskkirtel (thyreoidea / struma) samt fjernelse af ørespytkirtler (parotis) mv.
Læge Icon

SYGEPLERJERSKER

MAJASygeplejerske
Maja har arbejdet 10 år på øre-næse-halsambulatoriet på Rigshospitalet som sygeplejerske og startede i 2014 som sygeplejerske i øre-næse-halsklinikken sammen med Jacob Fisker. Har stor erfaring og viden indenfor specialet og arbejdet sammen med Jacob Fisker i over 10 år. Maja foretager allergi- og svimmelhedsudredninger, kontroller af dræn og operationer og mange andre selvstændige funktioner i Øre-næse-halsklinikken i Charlottenlund og Charlottenlund Privathospital.
ANNEAnæstesisygeplejerske
Anne har mange års erfaring som anæstesisygeplejerske og arbejder både på Rigshospitalet og på Charlottenlund Privathospital, hvor det ofte er Anne som tager imod patienterne på operationsdagen, samt holder et vågent øje med patienterne efter operation i fuld bedøvelse, hvor Anne sikrer sig at opvågningen forløber sikkert og trygt fra operationens afslutning til patienten udskrives.
Læge Icon

AUDIOLOGOPÆD & HØREAPPARATSPECIALIST

MARIANNECand. mag. i audiologopædi og høreapparatspecialist.
Marianne har stor erfaring i tilpasning af høreapparater fra sit tidligere arbejde i både offentlig puljeklinik samt i privat høreapparatklinik og er klinikkens høreapparatspecialist.
Marianne er uddannet fra Københavns Universitet og har været ansat i klinikken i en årrække og arbejdet med høreapparater siden sin studietid.
Læge Icon

SEKRETÆRER

Camilla
CAMILLALægesekretær
Camilla er uddannet lægesekretær og har mange års erfaringer fra arbejde på forskellige privathospitaler.
Det er derfor ofte Camilla som du får i telefonen i forbindelse med tidsbestilling, ligesom Camilla informerer om operationer, forestår booking af nye tider mv.
BEHRUZKlinik-assistent
Behruz er et af de smilende ansigter som du bl.a. kan møde i receptionen, men laver også høreprøver og meget andet.
Behruz er ved at uddanne sig til audiologiassistent og har en baggrund som bl.a. skuespiller, personlig træner og kampsportsinstruktør.
Behruz er garanti for både et stort smil og en grundig høreprøve !
Martin
MARTINKlinikassistent
Martin er vikar som receptionist.
Læge Icon

SERVICEASSISTENT

Arlene
ARLENEServiceassistent
Arlene er klinikkens fastansatte serviceassistent og sørger for at der altid er rent og pænt i klinikken – hun træffes med et stort smil og er altid hjælpsom.
Læge Icon

STUDENTERMEDHJÆLPERE

Vi har et antal studentermedhjælpere i vores personale som bl.a. foretager høreprøver og hjælper til i klinikken på operationsdage. Alle studentermedhjælpere er oplært i klinikken og læser til daglig på Københavns Universitet.

Ingen studentermedhjælpere arbejder som læger eller vikar for læger og udfører aldrig hverken diagnostik eller behandling.

Caroline
CAROLINEMedicinstuderende
Caroline læser medicin på Københavns Universitet og arbejder som operations-assistent i klinikken på operationsdage.
Ida
IDAMedicinstuderende
Ida læser medicin på Københavns Universitet til daglig og arbejder som operations-assistent i klinikken på operationsdage.
Caroline foretager i øreskylning af patienter med ørevoks – en service De kan booke tid til direkte på klinikkens hjemmeside.
Karoline
KAROLINEMedicinstuderende
Karoline læser medicin på Københavns Universitet til daglig og arbejder som operations-assistent i klinikken på operationsdage.
Casper
CASPERMedicinstuderende
Casper læser medicin på Københavns Universitet til daglig og arbejder som operations-assistent i klinikken på operationsdage.
Caroline
CAROLINEAudiologopædstuderende
Caroline læser audiologopædi på Københavns Universitet til daglig og foretager høreprøver forud for øre-undersøgelse hos speciallægerne.
Anna
ANNAAudiologopædstuderende
Anna læser audiologopædi på Københavns Universitet til daglig og foretager høreprøver forud for øre-undersøgelse hos speciallægerne.
SIGRIDAudiologopædstuderende
Sigrid læser audiologopædi på Københavns Universitet til daglig og foretager høreprøver forud for øre-undersøgelse hos speciallægerne.
JONATHANMedicinstuderende
Jonathan læser medicin på Københavns Universitet til daglig og arbejder som operations-assistent i klinikken på operationsdage ligesom han er en af flere medicinstuderende som skyller ører om onsdagen.
JAKOBMedicinstuderende
Jakob læser medicin på Københavns Universitet til daglig og arbejder som operations-assistent i klinikken på operationsdage. Jakob er i slutningen af sit studie og som snart færdiguddannet læge ønsker han speciallægeuddannelse i øre-næse-halssygdomme.
MIKKELMedicinstuderende
Mikkel læser medicin på Københavns Universitet til daglig og arbejder som klinikassistent og deltager i øreskylning om onsdagen.
BENEDICTEMedicinstuderende
Benedicte læser medicin på Københavns Universitet til daglig og arbejder som operationsassistent på Charlottenlund Privathospital.
LAURAAudiologopædstuderende
Laura læser audiologopædi på Københavns Universitet til daglig og foretager høreprøver forud for øre-undersøgelse hos speciallægerne.